Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weer

Eveneens als gisteren wordt het vandaag een zonnige dag. Er staat een zwakke tot soms matige zuidoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 13°C aan. In de avond en nacht is het helder en in de nacht daalt de temperatuur naar 2°C. Zaterdag is er ook zon maar zien we tevens sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 12°C.

Foto: De zon komt op en gaat onder

meesj206

Koninklijke Onderscheiding voor Ad Koolwijk

Logo Lintjes Lid in de Orde van Oranje Nassau2Gisterenmiddag heeft Ad Koolwijk uit Harmelen een Koninklijke Onderscheiding ontvangen voor zijn werk bij De Bazuin en "In de Knollentuin”. De uitreiking was tijdens het jaarlijkse ...

Winterconcert van muziekvereniging. Koolwijk is voorzitter en onder zijn leiding groeide de muziekvereniging van 34 naar 85 leden. Daarnaast is hij bestuurslid van de Volkstuinvereniging 'In de Knollentuin'. Bovendien is er naast een harmonieorkest een leerlingenorkest en een opstaporkest bijgekomen. Koolwijk is niet alleen voorzitter maar zorgde ook voor het wel-en-wee van de leden van de vereniging. De onderscheiding werd uitgereikt door burgemeester Victor Molkenboer.

Foto:Gemeente Woerden/Alex de Kuijper

KoolwijkKoolwijk2

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties