Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Verkeersintensiteit Reeuwijk moet naar beneden

Logo File 2De conclusie na het debat in Bodegraven Reeuwijk over de inrichting van de Raadhuisweg en Zoutmansweg is dat de verkeersintensiteit naar beneden moet. Dit is nodig omdat ...

er anders alleen de variant met een vrijliggend fietspad overblijft voor de fietsveiligheid. De gemeenteraad neemt 30 januari -dat is woensdag- een besluit.

Afname van de verkeersintensiteit noemt de lokale afdeling van CDA 'wishful thinking' en de SGP verwacht dat het niet gaat gebeuren. De wethouder in Bodegraven-Reeuwijk stelde voor om het komende jaar een onderzoek te doen naar de herkomst van het verkeer op de Raadhuisweg en Zoutmansweg. Dat is mogelijk op basis van nummerbordherkenning. Als blijkt dat het merendeel van de automobilisten uit Reeuwijk-Brug komt, zullen maatregelen om doorgaand verkeer te weren weinig effect hebben.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties