Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Vorkheftruck voor Woerdense Voedselbank

Logo Voedselbank 2De Woerdense Voedselbank heeft een vorkheftruck in gebruik genomen en het pand verbouwd. De heftruck was nodig, omdat het goederenmagazijn in het nieuwe ...

pand van de voedselbank op een entresol gelegen is. Met de bijdragen van het VSB Fonds Woerden en de gemeente Woerden kon de verbouwing worden gerealiseerd en de vorkheftruck worden aangeschaft.

Tegelijk met de ingebruikneming van het nieuwe pand is de Voedselbank gestart met het supermarktmodel. Waar de klant eerder op donderdag een grotendeels vastgesteld pakket ophaalde, kan de klant nu samen met een vrijwilliger de boodschappen kiezen. Uitgangspunt daarbij zijn de producten uit de Schijf van Vijf. De eerste reacties van zowel de klanten als de vrijwilligers zijn positief.

Foto's: Voedselbank Woerden

  • 1
  • 2
  • 3

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties