Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Funderingspalen in het Pastorielaantje in Kanis

Logo Heien 2Komende week komt de boorstelling weer naar de Kanis. Een boorstelling is een machine die de funderingspalen in het Pastorielaantje aanbrengt. Nu het cunet, ...

wat een uitgegraven gedeelte in de verzakkende grond is, klaar is gaan de funderingspalen er in. De Bunnik Groep is deze week al gestart met opbreekwerkzaamheden in de Leeuwerikstraat, maar vanaf volgende week gaan zij de diepte in. Op de Roerdompstraat gaat de Bunnik Groep weer verder met het aanbrengen van het EPS piepschuim.

Aan de bewoners is gevraagd om tijdens werkuren geen auto's voor Roerdompstraat nr. 6 t/m 9 te parkeren en de auto's goed in de parkeervakken te parkeren of elders in de wijk. Hierdoor kunnen de machines naar het werkvak rijden en worden schades voorkomen.

Foto's: Bunnik Groep - Funderingswerkzaamheden in Kanis

05 bunnik

05 bunnik1

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties