Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Burgemeester Molkenboer geeft les aan winnaars jeugddebat

Logo Victor MolkenboerBurgemeester Victor Molkenboer heeft groep 8 van de Andersenschool in de raadszaal ontvangen om les te geven. Dit was de prijs die het team "Argumento's" van de school ...

had gewonnen bij het debat Nederland Leest Junior 2018. De burgemeester sprak onder andere over "burgerschap" en vroeg hen of ze weten welke rechten en plichten burgers hebben. Ook sprak Molkenboer over het nut van debatteren en wat debatteren nou precies inhoudt. Daarna werden de rollen omgedraaid en konden de leerlingen de burgemeester vragen stellen.

De debatwedstrijd was de afsluiting van een project waar verschillende klassen in Woerden en Montfoort aan meededen. Het project is onderdeel van het educatieve aanbod '21e eeuwse vaardigheden' aangeboden aan alle scholen in de regio door Bibliotheek Het Groene Hart.

Foto: Bibliotheek Het Groene Hart

05 debat

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties