Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Veel onduidelijk rond nieuw Woerdens bedrijventerrein

Logo Wijkplatform Snel en Polanen Waterrijk1Onder bewoners van Snel en Polanen waterrijk is onduidelijkheid over het onderzoek naar plaatsen voor een nieuw bedrijventerrein in Woerden. Dat schrijft het wijkplatform op haar website.

Het bedrijventerrein is bedoeld voor bedrijven in de gemeente Woerden die willen uitbreiden maar dat op hun eigen locatie niet kunnen. Burgemeester en wethouders hebben drie mogelijke plaatsen genoemd voor aanleg van het terrein. Eén daarvan ligt tussen de A12 en het de recreatieplas. Morgen belegt het wijkplatform Snel & Polanen Waterrijk een informatie-avond. Volgende maand spreekt de gemeenteraad over de plannen. In maart neemt de raad een definitief besluit.

Foto's: Gemeente Woerden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties