Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Start proeffase met testritten overdag op Uithoflijn

Logo UithoflijnVanaf februari start de Uithoflijn in Utrecht overdag met testritten tussen de Adama van Scheltemabaan en P+R Utrecht Science Park. Vanaf maart wordt er ook gereden ...

in het stationsgebied. De afgelopen maanden zijn er 's nachts ritten gereden om de technische systemen, de trams en de trambaan te testen. Trambestuurders leren tijdens opleidingsritten de trambaan kennen. Tijdens de proeffase staan er geen verkeersregelaars bij de kruisingen. De kruisingen worden geregeld met verkeers- en/of waarschuwingslichten en bij de Koningsweg met overwegbomen.

De opleidings-ritten vinden tot en met de zomer plaats op werkdagen van 6 tot 22 uur. Er mogen tijdens deze proeffase geen reizigers mee.

Foto: Gemeente Utrecht

testrit

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties