Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Les voor Chinese scholieren op Kalsbeek College

Logo Kalsbeek College1Op het Woerdense Kalsbeek College worden vandaag de lessen gevolgd door 18 scholieren van een High School uit de Chinese hoofdstad Beijing. Het gaat om een kennismaking ...

met ons onderwijs, meldt het AD. Zij volgen diverse lessen samen met een leerling van het Kalsbeek. Ook zullen zij aanwezig zijn tijdens de open dag voor leerlingen van groep zeven en acht.

Naast de lessen volgen er ook bezoeken aan de geautomatiseerde boerderij van de familie Vollering en kaasboerderij Janmaat. Ook excursies naar de Rotterdamse havens en Utrecht staan gepland. Afsluitend zal een Kalsbeek-docent een kookworkshop geven met Hollandse stampotten.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties