Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

In voortuin bouw je niet, noem het dan niet zo

Logo Bloeiend GraslandHet besluit van het gemeentebestuur om voor drie locaties nader te onderzoeken of hier schuifruimte voor Woerdense bedrijven kan worden gerealiseerd, heeft nogal wat reacties opgeleverd.

Het college heeft een aantal ingezonden brieven ontvangen van verontruste Woerdenaren. Met name tegen de locatie Voortuin II is veel weerstand. Één van de briefschrijvers wees er op dat inwoners van Woerden in een voortuin niet mogen bouwen en riep op het als hoofdstad van het Groene Hart dan zelf ook niet te doen. Het college vindt de beoogde plaats langs de A12 blijkbaar geen voortuin. 'Noem het dan niet zo en maak geen misbruik van het woord 'voortuin' voor een industrieterrein', is het commentaar.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties