Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Heel jong Woerden bakt bij Karit

Logo Heel Jong Woerden BaktDe jonge baktalenten, die zich voorbereiden op de finale van 'Heel jong Woerden bakt', deden deze week aan hun derde workshop mee. Bij Karit Patisserie in de Rijnstraat ...

werden ze door de Syrische bakker Mohamed Ahmed ontvangen in het ´heilige der heiligen´, de normaal niet toegankelijke bakkerij boven de winkel. Daar wijdde hij de jonge bakkers in de geheimen van zijn vak in. De jonge bakkers moesten een ´gestapelde taart’ produceren: een bouwwerk van laagjes cake, botercrème, room, slagroom en vruchtengelei. Aan het eind van de workshop mochten de taarten mee naar huis.

'Heel jong Woerden bakt' is een laagdrempelige bakwedstrijd, bedoeld om jonge Woerdenaren van allerlei nationaliteiten en achtergronden al bakkend met elkaar in contact te brengen. Er volgen nog twee workshops, en daarna is op zaterdag 16 maart de grote finale in het Kalsbeek College locatie Bredius.

04 karit04 karit1

Foto's: Irma van Dam

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties