Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Restaurant sluit kinderhoek om ruzies ouders

Logo Peuter speelzaalHet recentelijk geopende restaurant Food Explore in The Wall in Leidsche Rijn laat weten dat het de kinderhoek tijdelijk gaat sluiten. Dit vanwege aanhoudende incidenten ...

waarbij de kinderhoek de aanleiding is. Jongere en oudere kinderen spelen hier samen en dat gaat niet altijd zonder ruzies. Het probleem is echter dat als ouders zich ermee gaan bemoeien het uit de hand loopt.

Er is nog geprobeerd dit met zogenaamde Nanny's op te lossen, maar ook die hebben er moeite mee om de confrontaties aan te gaan met ruziënde ouders over hun kinderen. Men gaat de kinderhoek nu verbouwen om de veiligheid te kunnen garanderen.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties