Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Toch excellente school in Woerden

Logo Andersenschool WoerdenDe Andersenschool in Woerden mag zich opnieuw 'Excellente school' noemen. Het predicaat is verlengd. Het is het derde achtereenvolgende jaar dat de school de titel mag voeren.

Deze week presenteerde de Inspectie van het Onderwijs een lijst met daarop 79 scholen die zich excellente school mogen noemen.
In die lijst werd Woerdense school niet genoemd. Volgens een woordvoerder van de Andersenschool mogelijk omdat op die lijst alleen de nieuwe scholen staan en het in het geval van de Woerdense school om een verlenging gaat.

Om voor het predicaat in aanmerking te komen, moet een school zelf een vraag indienen. Daarna volgt een onderzoek en bepaalt een jury of de titel wordt toegekend.

De Andersenschool heeft het opnieuw toekennen van de titel op bescheiden wijze gevierd.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties