Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

WoonEvent voor woningzoekenden

floqzVeel mensen die een andere woning willen, zien vaak door de bomen het bos niet meer op de woningmarkt. Daarom organiseert Floqz (platform voor woningzoekenden) op woensdagavond 6 februari een WoonEvent.

Zij doet dit in samenwerking met de provincie Utrecht, de gemeente Woerden, woningcorporatie GroenWest en partijen zoals makelaars en hypotheekadviseurs.
Het evenement vindt plaats in de kapel naast verpleeghuis Weddesteyn (Utrechtsestraatweg 50 in Woerden) en duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Het WoonEvent richt zich op woningzoekenden van alle leeftijden in het bijzonder met een jaarinkomen onder de €60.000,-. Meldt u snel aan, want er is beperkt ruimte.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties