Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Oudewater eert Arminius

arminiusEen jaar lang eert Oudewater één van zijn beroemdste zonen met lezingen en debatten: Jacobus Arminius, grondlegger van de remonstrantse kerk.

 

Op woensdag 6 februari is de eerste Arminiuslezing. ‘Zijn wij ons brein de baas?’ Hersenwetenschappers gaan in debat over de vrije wil. Twee vooraanstaande sprekers hebben hun deelname als inleider toegezegd: prof. dr. Andre Aleman (hoogleraar cognitieve neuropsychiatrie aan Universiteit Groningen, en auteur van ‘Je brein de baas’) en prof. dr. Peter Hagoort (hoogleraar cognitieve neurowetenschap aan de Radboud Universiteit Nijmegen, winnaar Spinozapremie). Het debat wordt geleid door burgemeester Pieter Verhoeve.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties