Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Start nominaties Duurzaamheidsprijs 2019

duurzaamheidsprijsVanaf 23 januari kunnen inwoners bedrijven en ondernemingen (of zichzelf) nomineren voor de Woerdense Duurzaamheidsprijs.

 

Doel van deze prijs is om Woerdense ondernemers in het zonnetje te zetten die zich onderscheiden door het verduurzamen van hun bedrijfsvoering, die hun leveranciers vragen om duurzaam te werken of die investeren in het terugnemen of recyclen van hun producten. Organisator van deze tweejaarlijkse prijs is D66 Woerden, die dit jaar samenwerkt met de Rabobank. Opgeven kan via duurzaamheidsprijswoerden.nl. Naast een prijs van de inwoners is er ook een juryprijs. De jury staat onder voorzitterschap van Maria van der Heijden, directeur van MVO Nederland.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties