Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

FNV actiebijeenkomst pensioenen

Logo FNVDe FNV organiseert dinsdagavond 29 januari een actiebijeenkomst in het Baken in Woerden. Zij wil daarmee protesteren tegen de houding van het kabinet bij...

 de vastgelopen pensioenonderhandelingen. Zij neemt het kabinet kwalijk dat zij op alle fronten een starre houding aanneemt. Daarom bereiden de bonden zich gezamenlijk voor op grootschalige acties richting de verkiezingen in maart. Met de Provinciale Statenverkiezingen wordt indirect ook de Eerste Kamer gekozen, die een definitief oordeel moet vellen over de nieuwe pensioenwetten. Daarom roept de FNV iedereen op om massaal te gaan stemmen en daarbij vooral ook te kiezen voor een goed pensioen. Bij de actiebijeenkomst is iedereen welkom zowel leden als niet-leden.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties