Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weer

Eveneens als gisteren wordt het vandaag een zonnige dag. Er staat een zwakke tot soms matige zuidoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 13°C aan. In de avond en nacht is het helder en in de nacht daalt de temperatuur naar 2°C. Zaterdag is er ook zon maar zien we tevens sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 12°C.

Foto: De zon komt op en gaat onder

meesj206

Jostiband inspiratiebron voor buitenland

Logo JostibandEr is veel belangstelling vanuit het buitenland voor de Jostiband van zorginstelling Ipse de Bruggen. Na eerdere contacten... 

met o.a. Oekraïne, Amerika, Rusland en Canada heeft de Jostiband afgelopen week gasten ontvangen uit het Midden-Oosten. Maryam en haar man Farhad uit Iran hebben een repetitie van het orkest bezocht om zich te verdiepen in de methodieken die gebruikt worden bij het musiceren. Het echtpaar heeft in Iran een stichting opgericht waar 80 verstandelijk beperkte mannen dagbesteding krijgen. Doel is mensen met een verstandelijke beperking volwaardig deel te laten nemen aan de maatschappij. Door de Jostiband als voorbeeld te stellen vonden zij diverse Iraanse sponsoren bereid om te investeren in hun orkest. Inmiddels hebben zij hun eerste concert gegeven.

Foto: RTV Bodegraven

03 jostiband

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties