Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weer

Eveneens als gisteren wordt het vandaag een zonnige dag. Er staat een zwakke tot soms matige zuidoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 13°C aan. In de avond en nacht is het helder en in de nacht daalt de temperatuur naar 2°C. Zaterdag is er ook zon maar zien we tevens sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 12°C.

Foto: De zon komt op en gaat onder

meesj206

Buurtbatterij weer ingeschakeld

elektraDe buurtbatterij aan de Anton Mauvestraat in Woerden wordt weer ingeschakeld. De batterij is een tijdlang niet actief geweest omdat ...

er twijfels waren over de veiligheid ervan, met name wat betreft de blusmogelijkheden. Op 8 januari heeft het college op basis van het nieuwe advies van de Veiligheidsregio Utrecht (VRU) over de buurtbatterij besloten dat deze batterij weer aangezet mag worden. Alle betrokken partijen zijn tot de conclusie gekomen dat de situatie veilig was en is. Ook zijn de twee aanvullende voorzorgsmaatregelen naar tevredenheid van de VRU uitgevoerd. De omwonenden zijn hier dezelfde middag per brief over geïnformeerd. Daarna zijn BAM en Alfen geïnformeerd dat de buurtbatterij weer aangezet mag worden.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties