Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weer

Eveneens als gisteren wordt het vandaag een zonnige dag. Er staat een zwakke tot soms matige zuidoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 13°C aan. In de avond en nacht is het helder en in de nacht daalt de temperatuur naar 2°C. Zaterdag is er ook zon maar zien we tevens sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 12°C.

Foto: De zon komt op en gaat onder

meesj206

IVN maakt Bredius mooier

Logo IVN2De IVN Landschapsbeheergroep heeft zaterdag met 20 natuurliefhebbers Landgoed Bredius in Woerden weer wat mooier gemaakt.

De groep werkte aan de oostkant van het Landgoed bij het rouwcentrum aan het uitdunnen van de begroeiing. Een aantal te dicht op elkaar staande eiken moest gerooid worden. Na het uitdunnen van de boom-, struik- en kruidlaag in dit kleine bosgebiedje is er weer ruimte voor een gezonde onderbegroeiing. Dat komt de variatie in bomen en struiken ten goede en is ook beter voor de insecten en vogels. De omgezaagde bomen worden straks gebruikt voor de nieuwe natuurspeelplek, waarvoor Landgoed Bredius momenteel plannen ontwikkelt.

Foto: IVN

03 knotten

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties