Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weer

Eveneens als gisteren wordt het vandaag een zonnige dag. Er staat een zwakke tot soms matige zuidoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 13°C aan. In de avond en nacht is het helder en in de nacht daalt de temperatuur naar 2°C. Zaterdag is er ook zon maar zien we tevens sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 12°C.

Foto: De zon komt op en gaat onder

meesj206

Woerden Marketing op de vakantiebeurs

Logo Marketing WoerdenWoerden Marketing stond afgelopen week op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs Utrecht. Woerden Marketing, de ambassadeurs van de VVV Woerden en de kaasmeesters Leo Wilbrink...

en Jos van Riet waren op er om potentiële bezoekers te enthousiasmeren over Woerden. In 5 dagen bezochten waarschijnlijk tussen de 1000 en 1200 bezoekers de stand. Woerden Marketing is blij om te zien dat organisaties op zoek zijn naar nieuwe bestemmingen en interesse hebben in middelgrote steden, zoals Woerden. Later in januari wordt Woerden gepromoot op de Vakantiesalon in Antwerpen en op de Fiets- en wandelbeurs in Gent.

Bron: persbericht

Foto's: Woerden Markering
Woerdense kaas op de vakantiebeurs

03 beurs

03 beurs1

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties