Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Opklaringen en bewolking

In de ochtend is het bewolkt. In de loop van de middag breekt nog even de zon door. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 12°C. Vannacht is het eveneens bewolkt en later kan er mist ontstaan. De temperatuur daalt naar 7°C. Donderdag is het grotendeels bewolkt en later op de dag zien we opklaringen. De zwakke wind blijft zuidwest. De thermometer geeft in de middag 13°C aan.

meesj501Foto: Mees - Later nog wat zon?

Martijn Vroom haalt uit naar Mark Rutte

Logo Martijn VroomVoormalig informateur Martijn Vroom die de coalitievorming in Woerden begeleidde, haalt op Twitter uit naar premier Mark Rutte. Vroom, zelf burgemeester in Krimpen aan den ...

IJssel, schrijft op Twitter dat meer dan 350 burgemeesters in hun nieuwjaarstoespraken oproepen tot geduld, gesprek, verdraagzaamheid, ontmoeting en respect voor elkaar en met name voor hulpverleners. En dan 1 premier die dan oproept dat hij het liefst die relschoppers zelf in mekaar zou meppen. 'En bedankt, he', schrijft Vroom. Hij krijgt bijval in reacties op zijn Tweet, variërend van ‘Trumpistisch’ tot ‘premier onwaardig’.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties