Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Opklaringen en bewolking

In de ochtend is het bewolkt. In de loop van de middag breekt nog even de zon door. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 12°C. Vannacht is het eveneens bewolkt en later kan er mist ontstaan. De temperatuur daalt naar 7°C. Donderdag is het grotendeels bewolkt en later op de dag zien we opklaringen. De zwakke wind blijft zuidwest. De thermometer geeft in de middag 13°C aan.

meesj501Foto: Mees - Later nog wat zon?

Peilbesluit voor 5 gebieden goedgekeurd

Logo Hoogheemraadschap De Stichtse RijnlandenDe termijn van de peilbesluiten van 5 gebieden in het gebied van Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden is met 5 jaar verlengd. De provincie Utrecht heeft de ...

verlenging goedgekeurd. Het gaat om de peilbesluiten voor De Tol, Langbroekerwetering, Kockengen, Driebruggen en Rijnenburg in de gemeenten Stichtse Vecht, Wijk bij Duurstede, Utrecht en Bodegraven-Reeuwijk. Het merendeel van deze peilgebieden is gelegen in het kwetsbare veenweidegebied, een gebied waar het waterschap actief betrokken is bij initiatieven om de bodemdaling te vertragen.

Ontwatering van de polders in het veenweidegebied draagt bij aan de bodemdaling. Door zorgvuldig het waterpeil te beheersen kan bodemdaling vertraagd worden. Een verlenging geeft de mogelijkheid om in te springen bij problemen in het veenweidegebied.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties