Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Opklaringen

Vandaag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de loop van de middag en avond raakt  het verder bewolkt. Er staat een zwakke zuidenwind. Vanmiddag wordt het 5°C. In de nacht zijn er opklaringen en daalt het kwik naar -2°C. Zaterdag eveneens  een mix van wollen en opklaringen. De matige wind wordt zuidoost. De thermometer geeft n de middag 3°C aan.

Foto: Mees en kaal landschap

meesj651

Staatslieden heeft vragen over afkoppeling gas

Logo wijkplatform staatsliedenkwartierInwoners van het Staatsliedenkwartier in Woerden zitten met vragen over de gevolgen van de afkoppeling van het gas voor hun wijk. Dat bleek tijdens de afgelopen ...

week gehouden wijkvergadering. Aanleiding voor de vragen is de uitspraak van wethouder Tymon de Weger dat Woerden in 2030 van het gas kan. De inwoners van het Staatsliedenkwartier willen weten wat betekent dat voor hun wijk, niet alleen voor huiseigenaren maar ook voor huurders van GroenWest.

De zorg die over het onderwerp bestaat is zo groot dat het wijkplatform heeft besloten om voor de zomervakantie een extra wijkvergadering te beleggen die aan de overschakeling naar andere vormen van energie is gewijd.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties