Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Opklaringen en bewolking

In de ochtend is het bewolkt. In de loop van de middag breekt nog even de zon door. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 12°C. Vannacht is het eveneens bewolkt en later kan er mist ontstaan. De temperatuur daalt naar 7°C. Donderdag is het grotendeels bewolkt en later op de dag zien we opklaringen. De zwakke wind blijft zuidwest. De thermometer geeft in de middag 13°C aan.

meesj501Foto: Mees - Later nog wat zon?

Staatslieden heeft vragen over afkoppeling gas

Logo wijkplatform staatsliedenkwartierInwoners van het Staatsliedenkwartier in Woerden zitten met vragen over de gevolgen van de afkoppeling van het gas voor hun wijk. Dat bleek tijdens de afgelopen ...

week gehouden wijkvergadering. Aanleiding voor de vragen is de uitspraak van wethouder Tymon de Weger dat Woerden in 2030 van het gas kan. De inwoners van het Staatsliedenkwartier willen weten wat betekent dat voor hun wijk, niet alleen voor huiseigenaren maar ook voor huurders van GroenWest.

De zorg die over het onderwerp bestaat is zo groot dat het wijkplatform heeft besloten om voor de zomervakantie een extra wijkvergadering te beleggen die aan de overschakeling naar andere vormen van energie is gewijd.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties