Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Opklaringen en bewolking

In de ochtend is het bewolkt. In de loop van de middag breekt nog even de zon door. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 12°C. Vannacht is het eveneens bewolkt en later kan er mist ontstaan. De temperatuur daalt naar 7°C. Donderdag is het grotendeels bewolkt en later op de dag zien we opklaringen. De zwakke wind blijft zuidwest. De thermometer geeft in de middag 13°C aan.

meesj501Foto: Mees - Later nog wat zon?

Schilderij ‘'La Vie en Rose' in Saatchi Museum

Logo La vie en rose Nanda HoepIn het Saatchi Museum in Londen wordt een schilderij van Nanda Hoep uit Nieuwerbrug geprojecteerd op de wanden van het museum. Dit meldt kobr.nl. Op het ...

schilderij is een groep baltsende flamingo's te zien.
Het is niet het eerste succes van deze kunstenares. Nanda Hoep, geboren in Schoonhoven, begon begin jaren negentig in haar vrije tijd met het portretteren van haar beide kinderen in pastelkrijt. Ze heeft geen kunstzinnige achtergrond of opleiding. In het verleden is Nanda actief geweest in de zorg: ze is laborante, OK-assistente en B-verpleegkundige geweest.

Met enige regelmaat neemt Nanda Hoep deel aan 'art contests'. Haar schilderijen zijn al een aantal keer in de prijzen gevallen.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties