Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Opklaringen

Vandaag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de loop van de middag en avond raakt  het verder bewolkt. Er staat een zwakke zuidenwind. Vanmiddag wordt het 5°C. In de nacht zijn er opklaringen en daalt het kwik naar -2°C. Zaterdag eveneens  een mix van wollen en opklaringen. De matige wind wordt zuidoost. De thermometer geeft n de middag 3°C aan.

Foto: Mees en kaal landschap

meesj651

Schilderij ‘'La Vie en Rose' in Saatchi Museum

Logo La vie en rose Nanda HoepIn het Saatchi Museum in Londen wordt een schilderij van Nanda Hoep uit Nieuwerbrug geprojecteerd op de wanden van het museum. Dit meldt kobr.nl. Op het ...

schilderij is een groep baltsende flamingo's te zien.
Het is niet het eerste succes van deze kunstenares. Nanda Hoep, geboren in Schoonhoven, begon begin jaren negentig in haar vrije tijd met het portretteren van haar beide kinderen in pastelkrijt. Ze heeft geen kunstzinnige achtergrond of opleiding. In het verleden is Nanda actief geweest in de zorg: ze is laborante, OK-assistente en B-verpleegkundige geweest.

Met enige regelmaat neemt Nanda Hoep deel aan 'art contests'. Haar schilderijen zijn al een aantal keer in de prijzen gevallen.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties