Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Opklaringen

Vandaag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de loop van de middag en avond raakt  het verder bewolkt. Er staat een zwakke zuidenwind. Vanmiddag wordt het 5°C. In de nacht zijn er opklaringen en daalt het kwik naar -2°C. Zaterdag eveneens  een mix van wollen en opklaringen. De matige wind wordt zuidoost. De thermometer geeft n de middag 3°C aan.

Foto: Mees en kaal landschap

meesj651

Kritiek Groene Buffer op woningbouw Harmelen

Logo Groene BufferStichting de Groene Buffer die zich inzet voor behoud van groen tussen woerden en Utrecht heeft kritiek op de woningbouw in Harmelen. De Groene Buffer schrijft in een brief aan wethouder de Weger dat de gemeente ...

bouwlocatie in Harmelen niet of onvoldoende worden gebruikt voor starters en senioren uit Harmelen zodat doorstroming plaats vindt. Het gaat onder meer om de bouw op Hofwijk west, Koningspark en de plaats waar de Driesprong stond. Daar zijn hoofdzakelijk duurdere woningen gebouwd.

Verder zijn er volgens de Groene Buffer plaatsen waar bouwgrond braak blijft liggen, het zou gaan om de raadhuislocatie en de oude zwembadlocatie.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties