Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Opklaringen en bewolking

In de ochtend is het bewolkt. In de loop van de middag breekt nog even de zon door. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 12°C. Vannacht is het eveneens bewolkt en later kan er mist ontstaan. De temperatuur daalt naar 7°C. Donderdag is het grotendeels bewolkt en later op de dag zien we opklaringen. De zwakke wind blijft zuidwest. De thermometer geeft in de middag 13°C aan.

meesj501Foto: Mees - Later nog wat zon?

Succes voor Cyclus

Logo Afval 2Het afvalverwerkingsbedrijf Cyclus heeft de laatste jaren met succes het restafval gereduceerd met 24 kilo per gemiddelde inwoner per jaar. Met name de ...

hoeveelheid ingezameld PMD nam vorig jaar een grote vlucht. Het succes is voor een groot deel te danken aan de introductie van systemen waarbij inwoners betalen per keer dat zij restafval aanbieden. Op het gebied van GFT-inzameling is nog veel winst te boeken.

Cyclus gaat zich de komende jaren inzetten voor het inzamelen van zoveel mogelijk waardevolle grondstoffen. Dat is nodig omdat het beleid van de rijksoverheid erop gericht is in 2020 nog maar 100 kilo restafval per inwoner per jaar te produceren en 75% van al het afval te scheiden.

Foto: Cyclus

03 afval

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties