Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Opklaringen en bewolking

In de ochtend is het bewolkt. In de loop van de middag breekt nog even de zon door. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 12°C. Vannacht is het eveneens bewolkt en later kan er mist ontstaan. De temperatuur daalt naar 7°C. Donderdag is het grotendeels bewolkt en later op de dag zien we opklaringen. De zwakke wind blijft zuidwest. De thermometer geeft in de middag 13°C aan.

meesj501Foto: Mees - Later nog wat zon?

Milandhof winnaar Ondernemersprijs

Logo okw ondernemersprijs woerdenGasterij de Milandhof heeft de OKW Ondernemersprijs in de wacht gesleept. Tijden de nieuwjaarsreceptie werd het bedrijf door alle aanwezige leden tot de winnaar uitgeroepen.

De eigenaren Lauw en Wil Uittenboogaard en hun medewerkers runnen naast gasterij De Milandhof ook restaurant Spies & Spijs. “Opvallen” was dit jaar het thema van de OKW Ondernemersprijs.

Bedrijven die opvallen door plaatselijke betrokkenheid, onderscheidend vermogen, innovatiekracht, creativiteit of focus op de toekomst konden genomineerd worden. De andere finalisten waren BluePrint Automation en BRN Brandbeveiliging.

Foto's Anno Visser

  • 20190110-av-okw1
  • 20190110-av-okw2
  • 20190110-av-okw3
  • 20190110-av-okw4
  • 20190110-av-okw5
  • 20190110-av-okw6

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties