Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Opklaringen en bewolking

In de ochtend is het bewolkt. In de loop van de middag breekt nog even de zon door. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 12°C. Vannacht is het eveneens bewolkt en later kan er mist ontstaan. De temperatuur daalt naar 7°C. Donderdag is het grotendeels bewolkt en later op de dag zien we opklaringen. De zwakke wind blijft zuidwest. De thermometer geeft in de middag 13°C aan.

meesj501Foto: Mees - Later nog wat zon?

Molkenboer: achtergrondjournalistiek belangrijk

Logo Computer toetsenbord1Er zou meer aandacht moeten komen voor gedegen achtergrondjournalistiek en mediawijsheid in het onderwijs. Dat zei burgemeester Victor Molkenboer in zijn nieuwjaarspeech.

Volgens Molkenboer kàn en zàl het anders moeten, willen we het nieuws kunnen blijven vertrouwen. Hij hekelde de wijze waarop wordt ingespeeld op angsten, al dan niet begeleid door commentaar van zogenaamde deskundigen. Kwaliteitskranten en zenders hebben het volgens Molkenboer steeds meer moeite nieuws tijdig te duiden of fake news te ontmaskeren. Hij zegt blij te zijn dat de gemeenteraad het initiatief heeft genomen te kijken hoe ze aan een betere nieuwsvoorziening een stimulans kan geven.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties