Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

In de ochtend is het bewolkt. In de middag breekt geleidelijk de zon door. Er staat een zwakke tot matige noordenwind. Het kwik komt niet veel hoger dan 12°C. De nacht verloopt helder en daalt de temperatuur tot dicht bij het vriespunt. Zondag is er een mix van wolken en zonnige perioden. De zwakke tot matige wind wordt noordwest. In de middag geeft de thermometer 10°C aan.

Foto: Mees en voorjaarsbloemen in Woerden.

meesj2606

 

Twee gewonden bij brand op woonboot Vinkeveen

Logo Brandweerauto2Op een woonboot in Vinkeveen zijn door een brand twee gewonden gevallen. Volgens Petershotnews was één van de slachtoffers zwartgeblakerd door het roet. Omstreeks één uur ...

in de nacht werd de brand ontdekt door de bewoners zelf. Zij verlieten de woonboot die even later vol met rook stond. Daar de ligplaats ver van de openbare weg was moest de opgeroepen brandweer een heel eind te voet afleggen maar kreeg de brand snel onder controle.

Naast de houtkachel gelegen stukken hout hadden vlam gevat en die sloeg over naar een dichtbij staande tafel. Omdat er rook werd ingeademd is door ambulance-personeel eerste hulp verleend en zijn de slachtoffers naar het ziekenhuis gebracht.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties