Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Opklaringen

Vandaag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de loop van de middag en avond raakt  het verder bewolkt. Er staat een zwakke zuidenwind. Vanmiddag wordt het 5°C. In de nacht zijn er opklaringen en daalt het kwik naar -2°C. Zaterdag eveneens  een mix van wollen en opklaringen. De matige wind wordt zuidoost. De thermometer geeft n de middag 3°C aan.

Foto: Mees en kaal landschap

meesj651

Twee gewonden bij brand op woonboot Vinkeveen

Logo Brandweerauto2Op een woonboot in Vinkeveen zijn door een brand twee gewonden gevallen. Volgens Petershotnews was één van de slachtoffers zwartgeblakerd door het roet. Omstreeks één uur ...

in de nacht werd de brand ontdekt door de bewoners zelf. Zij verlieten de woonboot die even later vol met rook stond. Daar de ligplaats ver van de openbare weg was moest de opgeroepen brandweer een heel eind te voet afleggen maar kreeg de brand snel onder controle.

Naast de houtkachel gelegen stukken hout hadden vlam gevat en die sloeg over naar een dichtbij staande tafel. Omdat er rook werd ingeademd is door ambulance-personeel eerste hulp verleend en zijn de slachtoffers naar het ziekenhuis gebracht.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties