Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

In de ochtend is het bewolkt. In de middag breekt geleidelijk de zon door. Er staat een zwakke tot matige noordenwind. Het kwik komt niet veel hoger dan 12°C. De nacht verloopt helder en daalt de temperatuur tot dicht bij het vriespunt. Zondag is er een mix van wolken en zonnige perioden. De zwakke tot matige wind wordt noordwest. In de middag geeft de thermometer 10°C aan.

Foto: Mees en voorjaarsbloemen in Woerden.

meesj2606

 

Scholieren spelen Europees Parlement na

Logo Model Europees ParlementIn het Huis voor de provincie zijn deze week de provinciale voorrondes gestart van het Model European Parliament. Negen middelbare scholen uit Utrecht vormen in deze wedstrijd ...

het Europees parlement en debatteren over maatschappelijke onderwerpen. Het doel van deze debatten is om jongeren meer politiek bewust te maken en inzicht te geven in de werking van de Europese Unie.

De wedstrijd duurt drie dagen en aan het einde wordt een tiental leerlingen uitgekozen die doorgaan naar de landelijke rondes. Veel maatschappelijke onderwerpen zullen de revue passeren waaronder landbouw, volksgezondheid, zelfbeschikking en LHBT. Er doen negen scholen elk met zes leerlingen mee die de functie krijgen van delegatie- of commissielid. Ook levert elke school journalisten die van alles verslagen, interviews en films maken.

Foto: Provincie Utrecht
02 debatteren

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties