Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Opklaringen

Vandaag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de loop van de middag en avond raakt  het verder bewolkt. Er staat een zwakke zuidenwind. Vanmiddag wordt het 5°C. In de nacht zijn er opklaringen en daalt het kwik naar -2°C. Zaterdag eveneens  een mix van wollen en opklaringen. De matige wind wordt zuidoost. De thermometer geeft n de middag 3°C aan.

Foto: Mees en kaal landschap

meesj651

Nieuw materieel voor SNEL Woerden

Logo G SnelDe Woerdense transportonderneming SNEL Shared Logistics, voorheen G.SNEL, krijgt deze maand nieuw materieel binnen. Zo'n 31 nieuwe trekkers en negen bakwagens zijn besteld.

De nieuwe trekkers zijn voornamelijk bedoeld voor de uitbreiding van het wagenpark en bestemd voor de fijndistributie. De bakwagens dienen voor de uitbreiding in het distributie netwerk van de Technische Unie. De trekkers zijn met hun lage instap en lage geluidsproductie zeer geschikt voor de fijnmazige distributie in de Benelux, ook voor binnensteden.

Jaarlijks worden door SNEL veld-testen gedaan op het brandstofverbruik door verschillende chauffeurs in verschillende omstandigheden.

Foto: Transport-online.nl

02 man

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties