Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

In de ochtend is het bewolkt. In de middag breekt geleidelijk de zon door. Er staat een zwakke tot matige noordenwind. Het kwik komt niet veel hoger dan 12°C. De nacht verloopt helder en daalt de temperatuur tot dicht bij het vriespunt. Zondag is er een mix van wolken en zonnige perioden. De zwakke tot matige wind wordt noordwest. In de middag geeft de thermometer 10°C aan.

Foto: Mees en voorjaarsbloemen in Woerden.

meesj2606

 

Geen regenboogvlag in Montfoort en Oudewater

Logo RegenboogvlagIn Montfoort en Oudewater is de regenboogvlag niet gehesen als protest tegen de Nashville-verklaring. Dit in tegenstelling tot Woerden en De Ronde Venen waar de vlag wel in top hangt.

Montfoort zegt als regenbooggemeente elke dag voor alle rechten van zijn inwoners op te willen komen. In Oudewater is besloten tijdens de nieuwjaarsreceptie een reactie op de Nashville-verklaring te geven.

Via Facebook laat de SGP-burgemeester van Oudewater, Pieter Verhoeve, weten zich niet te herkennen in de Nashville-verklaring en deze dan ook niet te onderschrijven. 'In Oudewater mag je zijn wie je bent. We willen een inclusieve gemeente zijn. Dat vind ik heel belangrijk. In plaats van polarisatie via eenzijdige verklaringen, pleit ik voor een respectvolle en open dialoog', aldus Verhoeve.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties