Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

In de ochtend is het bewolkt. In de middag breekt geleidelijk de zon door. Er staat een zwakke tot matige noordenwind. Het kwik komt niet veel hoger dan 12°C. De nacht verloopt helder en daalt de temperatuur tot dicht bij het vriespunt. Zondag is er een mix van wolken en zonnige perioden. De zwakke tot matige wind wordt noordwest. In de middag geeft de thermometer 10°C aan.

Foto: Mees en voorjaarsbloemen in Woerden.

meesj2606

 

KHN Woerden helpt horeca met Brexit Impact Scan

Logo Horeca NederlandKoninklijke Horeca Nederland in Woerden helpt horecaondernemers met een Brexit Impact Scan. Op 29 maart verlaat het Verenigd Koninkrijk (VK) de Europese Unie. Dit heeft veel ...

gevolgen voor ondernemers. Met de Brexit Impact Scan kunnen de horecaondernemers testen of de Brexit hun bedrijf raakt en welke acties er ondernomen kunnen worden. Mogelijke gevolgen van de Brexit voor bedrijven worden in kaart gebracht. Zo is te zien waar de risico’s zitten, maar ook waar kansen liggen.

Horecaondernemers kunnen onder meer te maken krijgen met het in dienst hebben of inhuren van werknemers met een VK-paspoort. De Brexit Impact Scan laat zien wat dit betekent voor arbeidscontracten en zorgverzekering en of er een verblijfsvergunning en een werkvergunning moeten worden aangevraagd. Ook wordt informatie gegeven over douane-procedures en invoerheffingen bij invoer van producten uit de VK.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties