Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Opklaringen

Vandaag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de loop van de middag en avond raakt  het verder bewolkt. Er staat een zwakke zuidenwind. Vanmiddag wordt het 5°C. In de nacht zijn er opklaringen en daalt het kwik naar -2°C. Zaterdag eveneens  een mix van wollen en opklaringen. De matige wind wordt zuidoost. De thermometer geeft n de middag 3°C aan.

Foto: Mees en kaal landschap

meesj651

Bodegraafse jeugd verzamelt 1400 kerstbomen

Logo kerstbomen inzamelenEen groep van zo'n 12 kinderen uit Bodegraven heeft de afgelopen dagen bij particulieren en bedrijven maar liefst 1400 kerstbomen opgehaald voor het in aanbouw zijnde Hospice.

Het bedrag wat hiermee gemoeid is, wordt volgende week bekend gemaakt. De gemeente betaalt 50 eurocent per boom, maar een aantal bedrijven heeft een extra bedrag per boom toegezegd. Die bedragen moeten de kinderen nog gaan innen.
Nelleke Bouman, coördinator van het Hospice, zegt tegen Kijk op Bodegraven-Reeuwijk nu al bijzonder blij te zijn omdat het hospice ook door kinderen wordt gezien als een goed doel. Dit doet haar erg goed. Volgende week wordt de cheque overhandigd.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties