Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Opklaringen

Vandaag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de loop van de middag en avond raakt  het verder bewolkt. Er staat een zwakke zuidenwind. Vanmiddag wordt het 5°C. In de nacht zijn er opklaringen en daalt het kwik naar -2°C. Zaterdag eveneens  een mix van wollen en opklaringen. De matige wind wordt zuidoost. De thermometer geeft n de middag 3°C aan.

Foto: Mees en kaal landschap

meesj651

Innovatief landmeten in Stichtse Vecht

Logo DroneGemeente Stichtse Vecht is de eerste gemeente die een aantal gebouwen op een andere, innovatieve wijze meet. Binnen de bebouwde kom wordt gemeten met een geoballon en in het ...

buitengebied met een drone. Het gaat om een proef waarbij onderzocht wordt of op deze manier efficiënter en sneller panden kunnen worden opgemeten. De metingen vonden donderdag plaats en worden aanstaande maandag voortgezet. Bij goed weer stijgen de geoballon en de drone op vanaf het terrein voor het gemeentehuis in Maarssen om vervolgens een vooraf geprogrammeerde route af te leggen.

De gemeente Stichtse Vecht is bronhouder van verschillende basisregistraties, zoals de Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT) en de Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG). Dit betekent dat de gemeente verantwoordelijk is voor de kwaliteit, volledigheid en actualiteit van de gegevens.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties