Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Opklaringen

Vandaag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de loop van de middag en avond raakt  het verder bewolkt. Er staat een zwakke zuidenwind. Vanmiddag wordt het 5°C. In de nacht zijn er opklaringen en daalt het kwik naar -2°C. Zaterdag eveneens  een mix van wollen en opklaringen. De matige wind wordt zuidoost. De thermometer geeft n de middag 3°C aan.

Foto: Mees en kaal landschap

meesj651

Wereldwinkel Woerden 40 jaar

Logo Wereldwinkel1De Wereldwinkel in Woerden bestaat op 13 april 40 jaar. In 1979 is de winkel opgericht als Vereniging en aangesloten bij de Landelijke Vereniging van Wereldwinkels. Begonnen in een kraam, daarna in...

panden aan de Meulmansweg, de Groenendaal en de Paardensteeg, is de huidige huisvesting sinds 2004 in de Havenstraat.

De winkel heeft zich in 40 jaar tijd ontwikkeld tot een professionele cadeauwinkel met echt bijzondere en mooie producten. Gelukkig worden steeds meer mensen zich bewust van het belang van Fairtrade en weten zij de winkel te vinden.

Ed Zwennis is sinds 4 jaar enthousiast voorzitter van de Stichting en zet zich als vrijwilliger in voor de meest uiteenlopende taken. Het komende jaar wordt er iedere maand een specifiek land in het zonnetje gezet met haar typische producten. In januari is het thema India.

 

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties