Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Opklaringen en bewolking

In de ochtend is het bewolkt. In de loop van de middag breekt nog even de zon door. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 12°C. Vannacht is het eveneens bewolkt en later kan er mist ontstaan. De temperatuur daalt naar 7°C. Donderdag is het grotendeels bewolkt en later op de dag zien we opklaringen. De zwakke wind blijft zuidwest. De thermometer geeft in de middag 13°C aan.

meesj501Foto: Mees - Later nog wat zon?

Gelukkig Nieuwjaar Staking voor metalektro-cao

Logo StakenIn Utrecht wordt door metaalbewerkers 48 uur lang gestaakt en worden er bij de Gelukkig Nieuwjaar Staking meer dan 5.500 stakers verwacht verdeeld over meerdere locaties. Door heel Nederland...

heen bundelen de metaalwerkers hun krachten om het nieuwe jaar in te gaan met een cao die de metaalwerkers verdienen en die past bij de winsten van de bedrijven.
De cao Metalektro geldt voor ongeveer 150.000 werknemers in de grootmetaal.
De stakingen in de metaal zijn al sinds de zomer van 2018 bezig. De eisen van de vakbonden is 3,5% loonsverhoging, een generatiepact, zodat jongeren weer een vaste baan krijgen, terwijl ouderen gezond de eindstreep kunnen halen en hun kennis kunnen overdragen.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties