Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Opklaringen en bewolking

In de ochtend is het bewolkt. In de loop van de middag breekt nog even de zon door. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 12°C. Vannacht is het eveneens bewolkt en later kan er mist ontstaan. De temperatuur daalt naar 7°C. Donderdag is het grotendeels bewolkt en later op de dag zien we opklaringen. De zwakke wind blijft zuidwest. De thermometer geeft in de middag 13°C aan.

meesj501Foto: Mees - Later nog wat zon?

Sportpark vernoemd naar Wesley Sneijder

Logo Wesley SneijderHet Sportpark Thorbeckepark in de Utrechtse wijk Ondiep krijgt een nieuw naam: Sportpark Wesley Sneijder. Dit meldt de Utrechtse Internet Courant. Het gemeentebestuur heeft dit...

dinsdag laten weten aan de Wijkraad Noordwest, die het initiatief nam voor deze vernoeming naar de uit Utrecht afkomstige topvoetballer. Het sportpark, dat in 2007 werd aangelegd, is de thuisbasis van voetbalclub DHSC. De fusieclub ontstond uit onder meer DOS, de club waar Sneijder zijn loopbaan begon.

De gemeente overlegt nog met Sneijder, de wijkraad en het sportpark over een officiële onthulling van de naam Sportpark Wesley Sneijder, later dit jaar.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties