Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Opklaringen

Vandaag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de loop van de middag en avond raakt  het verder bewolkt. Er staat een zwakke zuidenwind. Vanmiddag wordt het 5°C. In de nacht zijn er opklaringen en daalt het kwik naar -2°C. Zaterdag eveneens  een mix van wollen en opklaringen. De matige wind wordt zuidoost. De thermometer geeft n de middag 3°C aan.

Foto: Mees en kaal landschap

meesj651

Sportpark vernoemd naar Wesley Sneijder

Logo Wesley SneijderHet Sportpark Thorbeckepark in de Utrechtse wijk Ondiep krijgt een nieuw naam: Sportpark Wesley Sneijder. Dit meldt de Utrechtse Internet Courant. Het gemeentebestuur heeft dit...

dinsdag laten weten aan de Wijkraad Noordwest, die het initiatief nam voor deze vernoeming naar de uit Utrecht afkomstige topvoetballer. Het sportpark, dat in 2007 werd aangelegd, is de thuisbasis van voetbalclub DHSC. De fusieclub ontstond uit onder meer DOS, de club waar Sneijder zijn loopbaan begon.

De gemeente overlegt nog met Sneijder, de wijkraad en het sportpark over een officiële onthulling van de naam Sportpark Wesley Sneijder, later dit jaar.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties