Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Opklaringen

Vandaag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de loop van de middag en avond raakt  het verder bewolkt. Er staat een zwakke zuidenwind. Vanmiddag wordt het 5°C. In de nacht zijn er opklaringen en daalt het kwik naar -2°C. Zaterdag eveneens  een mix van wollen en opklaringen. De matige wind wordt zuidoost. De thermometer geeft n de middag 3°C aan.

Foto: Mees en kaal landschap

meesj651

Jongerenlintjes in Nieuwegein

Logo Gemeente Nieuwegein1Tijdens het nieuwjaarsfeest op 7 januari 2019 in De Kom heeft burgemeester Frans Backhuijs drie jongerenlintjes uitgereikt aan Sanne Berg, Laura Hulzebos en Matthijs Hagen...

De gemeente Nieuwegein geeft jaarlijks een onderscheiding aan jongeren die zich vrijwillig en op een bijzonder manier inzetten voor Nieuwegein. Sanne Berg heeft de onderscheiding ontvangen omdat zij vele uurtjes als vrijwilligster actief is voor meerdere verenigingen in Nieuwegein. Laura Hulzebos is een Nieuwegeinse zangeres, die het geheel eigenhandig voor elkaar kreeg om op 4 februari 2018 een benefietconcert te organiseren in de Theater De Kom in Nieuwegein.  Matthijs Hagen heeft het lintje ontvangen omdat hij, ondanks zijn beperking, altijd klaar staat voor anderen.

 

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties