Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Opklaringen en bewolking

In de ochtend is het bewolkt. In de loop van de middag breekt nog even de zon door. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 12°C. Vannacht is het eveneens bewolkt en later kan er mist ontstaan. De temperatuur daalt naar 7°C. Donderdag is het grotendeels bewolkt en later op de dag zien we opklaringen. De zwakke wind blijft zuidwest. De thermometer geeft in de middag 13°C aan.

meesj501Foto: Mees - Later nog wat zon?

CDA en VVD willen minder regels

Logo MKB1De raadsfracties van CDA en VVD hebben overeenkomstig Artikel 42 vragen aan het Woerdense college van B en W gesteld over de regeldruk bij ondernemers. MKB-ondernemers ondervinden...

vanuit de overheid een forse regeldruk. Vaak worden regels ervaren als overbodig of dubbel en/of moeten zij dezelfde informatie meerdere malen aanleveren. Dit ervaren zij als belemmerend en verstorend voor de bedrijfsvoering. Het kabinet heeft in het regeerakkoord het plan voor een zogenaamde MKB toets opgenomen. Hierbij moet de impact voor regelgeving voor kleine en middelgrote ondernemers expliciet getoetst worden. Vanuit MKB Nederland worden ook provincies en gemeenten opgeroepen een dergelijke toets te introduceren. De Woerdense VVD en het CDA Woerden hebben vragen aan het college over de stand van zaken rond deze MKB-toets in de gemeente Woerden en de wijze waarop dit vormgegeven kan worden.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties