Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Opklaringen en bewolking

In de ochtend is het bewolkt. In de loop van de middag breekt nog even de zon door. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 12°C. Vannacht is het eveneens bewolkt en later kan er mist ontstaan. De temperatuur daalt naar 7°C. Donderdag is het grotendeels bewolkt en later op de dag zien we opklaringen. De zwakke wind blijft zuidwest. De thermometer geeft in de middag 13°C aan.

meesj501Foto: Mees - Later nog wat zon?

Nog geen nieuwe locatie gevonden voor Kytopia

Logo Muzieknoot 2Kytopia, de muzikale broedplaats in Utrecht van Colin Benders alias Kyteman, is nog steeds op zoek naar een nieuwe locatie. Dit meldt 3voor12 van de VPRO. Op 31 maart moet Kytopia de sleutel...

inleveren van het oude Tivoli aan de Oudegracht.

Het voormalig poppodium in het hart van Utrecht – met naast Kyteman ook de studio’s van o.a. Simon Akkermans, Binkbeats en Sonar Traffic – wordt omgebouwd tot horecahotspot.

Kytopia kijkt onder andere naar loodsen en bedrijfshallen over de randen van Utrecht. Zij zijn op zoek naar een hal met een grote kale huur waar iedereen zijn eigen inrichting kan maken, een soort muziektuintjescomplex in Houten of Nieuwegein.

Zij moeten binnen een maand iets hebben gevonden, maar ze hebben nog niets.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties