Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Opklaringen en bewolking

In de ochtend is het bewolkt. In de loop van de middag breekt nog even de zon door. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 12°C. Vannacht is het eveneens bewolkt en later kan er mist ontstaan. De temperatuur daalt naar 7°C. Donderdag is het grotendeels bewolkt en later op de dag zien we opklaringen. De zwakke wind blijft zuidwest. De thermometer geeft in de middag 13°C aan.

meesj501Foto: Mees - Later nog wat zon?

VVD stelt vragen over verkeersveiligheid Harmelerwaard

Logo Veilig Verkeer NederlandDe VVD Woerden heeft aan het College voor Burgemeesters en Wethouders vragen gesteld over de verkeersveiligheid in Harmelerwaard. De partij zegt dat er bewoners zijn die verontrust zijn door...

de fietsende scholieren, vrachtwagens en hard rijdend autoverkeer. Eén van de vragen gaat over de stand van zaken van de aanleg van een extra brug over de Leidsche Rijn, dat als oplossing moet dienen om sluipverkeer te voorkomen.

In 2011 heeft de Woerdense gemeenteraad opdracht gegeven een brug aan te leggen. Vorig jaar schreven bewoners aan de Harmelerwaard aan de partijen om de weg veiliger te maken.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties