Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

De ochtend start zonnig en het vriest nog ligt. In de middag drijven er wolkenvelden over en zijn er opklaringen. De zwakke en later matige wind is oost. Vanmiddag komt de temperatuur tot aan de 3°C. In de avond en nacht is het vrij helder bij een minimum temperatuur van -2°C. Vrijdag verloopt bewolkt en er is maar weinig ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot matige oostenwind. Het kwik komt deze dag maar net boven het vriespunt uit.

Foto: Anno Visser in het park

meesj2496

Weer speelt ijsbaan en winterfair parten

Logo IJsbaan WoerdenDe ijsbaan in het centrum van Woerden is vrijdagavond niet open gegaan. De feestelijke opening zou rond 19.30 uur plaatsvinden maar de weersomstandigheden speelden de...

organisatie parten. Daardoor was de baan niet op tijd gebruiksklaar. Geprobeerd wordt het ijs zaterdag wel in orde te hebben.

Veel mensen waren niet op de hoogte van de afgelasting en waren tevergeefs naar de ijsbaan toe gekomen. Zaterdag probeert de organisatie het goed te maken en is er de hele dag gratis schaatsen. Ook de schaatsen zijn dan gratis te gebruiken.

Niet alleen de ijsbaan ondervond hinder van het weer. Dat deden ook de standhouders van de winterfair in het centrum. Harde wind zorgde er voor dat een aantal marktkramen werden weggeblazen. De organisatie van de winterfair besloot daarop het evenement af te gelasten.

  • 181208-01hw-opening-ijsbaan
  • 181208-02hw-opening-ijsbaan
  • 181208-03hw-opening-ijsbaan
  • 181208-04hw-opening-ijsbaan
  • 181208-05hw-opening-ijsbaan
  • 181208-06hw-opening-ijsbaan

Foto's: Henk Wit

Zoeken

IJsbaan Live

ijsbaan2018

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties