Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

De ochtend start zonnig en het vriest nog ligt. In de middag drijven er wolkenvelden over en zijn er opklaringen. De zwakke en later matige wind is oost. Vanmiddag komt de temperatuur tot aan de 3°C. In de avond en nacht is het vrij helder bij een minimum temperatuur van -2°C. Vrijdag verloopt bewolkt en er is maar weinig ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot matige oostenwind. Het kwik komt deze dag maar net boven het vriespunt uit.

Foto: Anno Visser in het park

meesj2496

Onrust over vertrek Aldi Staatsliedenkwartier

Logo AldiEr is onrust ontstaan onder de bewoners van het Staatsliedenkwartier in Woerden over het mogelijk verdwijnen van de Aldi supermarkt uit de wijk. De supermarkt heeft laten weten het liefst naar...

het winkelcentrum in Snel & Polanen te willen verkassen. In een ingezonden brief aan de gemeenteraad schrijft het wijkplatform dat dit een groot verlies zou zijn voor de wijk.

Het is de enige optie die er nog bestaat om boodschappen te doen voor een grote groep bewoners die niet gemakkelijk op een andere plek boodschappen kan doen qua fysieke beperkingen. Ook wijst het platform op het effect hiervan op sociaal gebied.

Zoeken

IJsbaan Live

ijsbaan2018

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties