Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

De ochtend start zonnig en het vriest nog ligt. In de middag drijven er wolkenvelden over en zijn er opklaringen. De zwakke en later matige wind is oost. Vanmiddag komt de temperatuur tot aan de 3°C. In de avond en nacht is het vrij helder bij een minimum temperatuur van -2°C. Vrijdag verloopt bewolkt en er is maar weinig ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot matige oostenwind. Het kwik komt deze dag maar net boven het vriespunt uit.

Foto: Anno Visser in het park

meesj2496

Expat Center Utrecht wordt Int. Welcome Center

Logo Welcome Om de groeiende groep internationals in de regio Utrecht beter van dienst te kunnen zijn, wordt het huidige Expat Center Utrecht volgend jaar omgebouwd...

tot een regionaal International Welcome Center. Dat is onlangs besloten door de gemeenten Utrecht en Amersfoort, de provincie Utrecht en de Universiteit Utrecht. De openingstijden worden onder andere fors uitgebreid. De laatste jaren vestigen zich meer en meer internationale bedrijven in Nederland en nemen steeds meer bedrijven internationaal talent aan. Er zijn momenteel zo’n 166 nationaliteiten vertegenwoordigd in de stad Utrecht.

Door de naamswijziging, de uitbreiding van de openingstijden en de herkenbaardere locatie, bij voorkeur in het Stadskantoor, wordt het International Welcome Center voor een bredere internationale doelgroep in de regio toegankelijk.

Foto: Provincie Utrecht
provincie

Zoeken

IJsbaan Live

ijsbaan2018

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties