Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolk weer

Vandaag is het bewolkt en pas vanmiddag zien we af en toe de zon. Er staat een zwakke oostenwind. Met 14°C is het wel zacht. Vannacht wordt het helder en daalt de temperatuur naar 4°C. Zaterdag belooft een zonnige dag te worden. Er staat een zwakke zuidoostenwind. Het kwik loopt op naar 12°C.

Foto: Mees

meesj2586

Inloopavond kruising Hollandbaan-Waardsebaan

Logo AsfalterenGemeente Woerden houdt een inloopavond over de aanpassingen die gaan plaatsvinden op de kruising Hollandbaan-Waardsebaan. Diverse verkeersmaatregelen worden...

genomen om de doorstroming, leefbaarheid en veiligheid in Woerden-West te verbeteren en deze kruising wordt nu als eerste aangepakt. Er komen rijstroken bij en voorsorteerstroken worden ruimer. Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren, zullen in januari veel struiken en bomen worden gerooid. Najaar 2019 wordt het groen opnieuw aangelegd.

Tijdens de inloopavond kunnen tekeningen over de toekomstige situatie worden bekeken en vragen worden gesteld. De bijeenkomst vindt dinsdagavond 11 december plaats tussen 18.30 en 21.00 uur in het Futura College aan de Abeellaan. In 2019 volgen aparte bijeenkomsten over de andere verkeersmaatregelen in Woerden-West.

Foto: Gemeente Woerden
hollandbaan

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties