Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

De ochtend start zonnig en het vriest nog ligt. In de middag drijven er wolkenvelden over en zijn er opklaringen. De zwakke en later matige wind is oost. Vanmiddag komt de temperatuur tot aan de 3°C. In de avond en nacht is het vrij helder bij een minimum temperatuur van -2°C. Vrijdag verloopt bewolkt en er is maar weinig ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot matige oostenwind. Het kwik komt deze dag maar net boven het vriespunt uit.

Foto: Anno Visser in het park

meesj2496

Inloopavond kruising Hollandbaan-Waardsebaan

Logo AsfalterenGemeente Woerden houdt een inloopavond over de aanpassingen die gaan plaatsvinden op de kruising Hollandbaan-Waardsebaan. Diverse verkeersmaatregelen worden...

genomen om de doorstroming, leefbaarheid en veiligheid in Woerden-West te verbeteren en deze kruising wordt nu als eerste aangepakt. Er komen rijstroken bij en voorsorteerstroken worden ruimer. Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren, zullen in januari veel struiken en bomen worden gerooid. Najaar 2019 wordt het groen opnieuw aangelegd.

Tijdens de inloopavond kunnen tekeningen over de toekomstige situatie worden bekeken en vragen worden gesteld. De bijeenkomst vindt dinsdagavond 11 december plaats tussen 18.30 en 21.00 uur in het Futura College aan de Abeellaan. In 2019 volgen aparte bijeenkomsten over de andere verkeersmaatregelen in Woerden-West.

Foto: Gemeente Woerden
hollandbaan

Zoeken

IJsbaan Live

ijsbaan2018

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties