Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

De ochtend start zonnig en het vriest nog ligt. In de middag drijven er wolkenvelden over en zijn er opklaringen. De zwakke en later matige wind is oost. Vanmiddag komt de temperatuur tot aan de 3°C. In de avond en nacht is het vrij helder bij een minimum temperatuur van -2°C. Vrijdag verloopt bewolkt en er is maar weinig ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot matige oostenwind. Het kwik komt deze dag maar net boven het vriespunt uit.

Foto: Anno Visser in het park

meesj2496

Grote partij groeihormonen in beslag genomen

Logo Pillen medicijnenEen opsporingsteam van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd heeft deze week samen met de Landelijke Eenheid van de politie een man uit Bodegraven aangehouden op verdenking...

van illegale handel in geneesmiddelen. De Douane onderschepte dit voorjaar meerdere postpakketten met geneesmiddelen en meldde dit aan de inspectie. De Bodegraafse ontvanger van de pakketten heeft geen vergunning voor het handelen in geneesmiddelen.

De inspectie heeft duizenden flesjes met groeihormonen, andere geneesmiddelen en 57 duizend dollar in bitcoins in beslag genomen. Ook is er beslag gelegd op cash geld en bankrekeningen. Bovendien werden er geneesmiddelen gevonden waar in Nederland niet in gehandeld mag worden.

Zoeken

IJsbaan Live

ijsbaan2018

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties