Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

De ochtend start zonnig en het vriest nog ligt. In de middag drijven er wolkenvelden over en zijn er opklaringen. De zwakke en later matige wind is oost. Vanmiddag komt de temperatuur tot aan de 3°C. In de avond en nacht is het vrij helder bij een minimum temperatuur van -2°C. Vrijdag verloopt bewolkt en er is maar weinig ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot matige oostenwind. Het kwik komt deze dag maar net boven het vriespunt uit.

Foto: Anno Visser in het park

meesj2496

Oudewater te zien in kerstcommercial Jumbo

Logo JumboDe monumentale binnenstad van Oudewater is te zien in de nieuwe kerstcommercial van Jumbo. De Markt is in de reclamefilm omgetoverd tot een winters dorp. In de...

kerstcommercial viert de hele supermarktfamilie samen kerst en is te zien hoe de bekende hoofdrolspelers zich voorbereiden op een gezellig kerstdiner.

Wie goed oplet ziet onder meer Sven Kramer, Kjeld Nuis, Carlijn Achtereekte, Steven Kruijswijk en Jeroen van den Boom, maar ook veel Jumbo collega’s hebben een prominente rol in de kerstcommercial. Als de familie dan eindelijk aan tafel zit, is Frank helaas één ding vergeten. Huisvriend Max Verstappen weet echter wel raad met een fles champagne.

Foto: Jumbo
jumbo2

Zoeken

IJsbaan Live

ijsbaan2018

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties