Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

De ochtend start zonnig en het vriest nog ligt. In de middag drijven er wolkenvelden over en zijn er opklaringen. De zwakke en later matige wind is oost. Vanmiddag komt de temperatuur tot aan de 3°C. In de avond en nacht is het vrij helder bij een minimum temperatuur van -2°C. Vrijdag verloopt bewolkt en er is maar weinig ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot matige oostenwind. Het kwik komt deze dag maar net boven het vriespunt uit.

Foto: Anno Visser in het park

meesj2496

Twee auto's in brand op Molenvlietbaan

Logo Brand 1Op een parkeerplaats bij de Maranathakerk aan de Molenvlietbaan zijn twee auto’s getroffen door brand. De auto’s stonden enkele tientallen meters van elkaar geparkeerd. De brandweer...

heeft kunnen voorkomen dat de brand oversloeg naar een derde geparkeerde auto. Door de hitte van het vuur heeft die auto wel schade opgelopen. De politie gaat uit van brandstichting en doet onderzoek. Een getuige had twee in het donker geklede personen zien weglopen richting het bruggetje naar het Vogelwikkeveld.

Terwijl de brandweer de brand bluste, zocht de politie de omgeving af naar de mogelijke verdachten. Deze werden niet meer aangetroffen. Het incident betreft de zoveelste autobrand in Woerden in korte tijd. Twee weken geleden brandden kort na elkaar ook al twee auto's uit in de stad.

Zoeken

IJsbaan Live

ijsbaan2018

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties