Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolk weer

Vandaag is het bewolkt en pas vanmiddag zien we af en toe de zon. Er staat een zwakke oostenwind. Met 14°C is het wel zacht. Vannacht wordt het helder en daalt de temperatuur naar 4°C. Zaterdag belooft een zonnige dag te worden. Er staat een zwakke zuidoostenwind. Het kwik loopt op naar 12°C.

Foto: Mees

meesj2586

Onderzoek brengt Bodegravenboog dichterbij

Logo WegwerkzaamhedenEr zit beweging in de aanpak van de knelpunten op de A12 tussen Gouda en Utrecht waardoor de zogenoemde Bodegravenboog weer wat dichterbij komt. In de eerste helft van 2019...

start een onderzoek naar de knelpunten op de A12. De problematische aansluiting van de N11 op de A12 bij Bodegraven gaat hiervan onderdeel uitmaken. Bij de gemeente Bodegraven-Reeuwijk is men opgetogen en hoopt dat een oplossing in de vorm van de Bodegravenboog nu snel in zicht komt.

Wethouder Inge Nieuwenhuizen, tevens voorzitter van het regionaal overleg, is zeer content met de ontwikkelingen. De verkeerssituatie op en rond de A12 vraagt echt om maatregelen. Niet alleen veroorzaakt de N11 dagelijks oponthoud op de A12, er ontstaan ook steeds langere files op de N11 en op de lokale wegen, aldus Nieuwenhuizen.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties