Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

De ochtend start zonnig en het vriest nog ligt. In de middag drijven er wolkenvelden over en zijn er opklaringen. De zwakke en later matige wind is oost. Vanmiddag komt de temperatuur tot aan de 3°C. In de avond en nacht is het vrij helder bij een minimum temperatuur van -2°C. Vrijdag verloopt bewolkt en er is maar weinig ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot matige oostenwind. Het kwik komt deze dag maar net boven het vriespunt uit.

Foto: Anno Visser in het park

meesj2496

Onderzoek brengt Bodegravenboog dichterbij

Logo WegwerkzaamhedenEr zit beweging in de aanpak van de knelpunten op de A12 tussen Gouda en Utrecht waardoor de zogenoemde Bodegravenboog weer wat dichterbij komt. In de eerste helft van 2019...

start een onderzoek naar de knelpunten op de A12. De problematische aansluiting van de N11 op de A12 bij Bodegraven gaat hiervan onderdeel uitmaken. Bij de gemeente Bodegraven-Reeuwijk is men opgetogen en hoopt dat een oplossing in de vorm van de Bodegravenboog nu snel in zicht komt.

Wethouder Inge Nieuwenhuizen, tevens voorzitter van het regionaal overleg, is zeer content met de ontwikkelingen. De verkeerssituatie op en rond de A12 vraagt echt om maatregelen. Niet alleen veroorzaakt de N11 dagelijks oponthoud op de A12, er ontstaan ook steeds langere files op de N11 en op de lokale wegen, aldus Nieuwenhuizen.

Zoeken

IJsbaan Live

ijsbaan2018

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties